Bart Van Acker, muntenexpert

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, kopen en verkopen van verzamelobjecten en daar maken munten natuurlijk een belangrijk onderdeel van uit. U kunt mij beschouwen als een muntenexpert.
De passie gaat nog verder terug, maar liefst 35 jaar. De toevallig ontdekking van een stapeltje postzegels op mijn tiende was de aanzet tot het verzamelen van postzegels als hobby. Gaandeweg werden mijn activiteiten steeds professioneler tot ik er mijn beroep van kon maken. Mijn passie sloeg als snel over naar munten.
Ik kreeg de kans om expert/schatter te worden voor een Belgisch veilinghuis en die functie heb ik meer dan 15 jaar met plezier uitgeoefend. Het schatten van verzamelingen en intelligente manieren vinden om ze op de markt te brengen vond ik nog leuker dan het verzamelen zelf. Deze competenties kan ik toepassen in verschillende domeinen.

Ik werk ondertussen al vele jaren op zelfstandige basis. U kunt bij mij terecht voor een schatting en/of expertise binnen drie verzamelgebieden: munten, postzegels en bankbiljetten. In al deze domeinen kan ik alle diensten leveren die betrekking hebben tot verzamelingen en individuele items. Beschouw mij als een one-stop-shop die u in om het even welk traject volledig kan begeleiden. Samen zoeken we naar de beste manier om uw verzameling, of de verzameling die u is toevertrouwd, te verkopen.

Op verzoek kan ik u meerdere professionele referenties bezorgen. Families of verzamelaars bij wie ik bemiddeld hebt bij verkoop, nalatenschappen of schadegevallen, kunnen mijn professionele en eerlijke aanpak bevestigen.

Hoe kan ik u helpen?

Via het contactformulier kan u eenvoudig contact opnemen voor een vrijblijvende schatting.