Ik wil gratis uw gouden munten schatten

U mag mij beschouwen als een expert in munten. Munten algemeen, zilveren en gouden munten, muntenverzamelingen, bankbiljetten enz. het behoort tot mijn expertisedomein. Gouden munten schatten behoort tot mijn werkterrein.
Die ervaring werd over een periode van meer dan 25 jaar opgebouwd met het schatten, kopen en verkopen van verzamelingen. Belangrijk hierin is niet enkel het bepalen van de goudwaarde, maar vooral het onderscheid maken tussen verzamelmunten en beleggingsmunten. Verzamelmunten hebben immers een meerwaarde bovenop de goudprijs.

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE SCHATTING

Een schatting is altijd gratis en vrijblijvend. De uitzondering hierop is een schatting op papier in functie van een erfenis, voor de notaris, voor een verzekeringsattest. In zo’n geval reken ik een vaste vergoeding.

Hoe kan ik u helpen?

Via het contactformulier kan u eenvoudig contact opnemen voor een vrijblijvende schatting.