Gouden munten? Wij verkopen ze voor u!

1. Rechtstreekse verkoop van gouden munten aan mij

De eenvoudigste optie voor de verkoop van uw gouden munten tout-court. Ik betaal een bedrag voor uw gouden munten en we handelen alles in één keer af. Ik kan correcte marktprijzen betalen dankzij mijn uitgebreid netwerk van verzamelaars en handelaars. Contante en onmiddellijke betaling zijn mijn handelsmerk als muntenexpert. Komt het bedrag uit boven de wettelijke limiet, dan regelen we dit onmiddellijk ter plaatse met een overschrijving die meteen zichtbaar is op uw rekening. We kunnen niet onderuit deze wettelijke bepaling.

 

2. Verkoop van de collectie gouden munten voor u, op basis van een vooraf vastgelegde procentuele commissie.

De optimale manier om de collectie gouden munten te verkopen, dat is de doelstelling van deze formule. Dat kan in één geheel of opgesplitst, maar ik raad aan om de verzameling gouden munten op te splitsen. Op die manier kunnen we de verkoop van de munten spreiden over verzamelaars, handelaars en een veiling. Rapportering van de verkopen en een correcte afhandeling (financieel en administratief) behoren tot de professionele aanpak die ik aanbied. Vooraf spreken we een termijn af, dat is doorgaans één of twee maanden.
Een groot voorschot voor uw gouden munten, op basis van de eerste schatting en natuurlijk goudprijs, behoort daar ook tot deze formule.

3. Verkoop van de collectie gouden munten voor u, op basis van een vooraf vastgelegde vaste vergoeding.

Besluiten we om de verzameling gouden munten te laten verkopen als één lot op een binnen- of buitenlandse veiling, dan is dit de interessantste optie. Alle formaliteiten voor de verkoop van uw gouden munten, een veilig transport en de administratieve afhandeling neem ik op mij. Een correcte en snelle betaling, met uitgebreid voorschot ter waarde van de goudprijs bij afhaling, is zoals in alle andere scenario’s, gegarandeerd.

  • Rechtstreeks verkopen.
  • Verkopen op basis van een vooraf vastgelegde procentuele commissie.
  • Verkopen op basis van een vooraf vastgelegde vaste vergoeding.
Hoe kan ik u helpen?

Via het contactformulier kan u eenvoudig contact opnemen voor een vrijblijvende schatting.